Orthomoleculair Kindercoach

Orthomoleculair Kindercoach

Zo blij! Afgelopen juni heb ik de cursus Orthomoleculair Kindercoach afgerond! Ook wel Orthomoleculair Specialist: Kinderen genoemd.
Zoveel geleerd en kennis opgedaan, wat ik nu met (aanstaande) ouders en hun kinderen mag delen!

Preconceptie, zwangerschap en geboorte
1 op de 6 stellen heeft een verminderde vruchtbaarheid en vraagt hulp, als na een jaar nog geen zwangerschap op natuurlijke wijze is ontstaan.
Als orthomoleculair Kindercoach begeleid ik aanstaande ouders met hun kinderwens, zwangere vrouwen en ouders bij het maken van bewuste keuzes ten aanzien van voeding en suppletie en leefstijl.

We gaan aan de slag met het optimaliseren van de hormonale gezondheid en hierdoor het verhogen van vruchtbaarheid via aanpassingen in voeding, supplementen, leefstijl en stressreductie.

Kinderen
Kinderen staan tegenwoordig behoorlijk onder druk, maar wat doet dat met ze en hoe kunnen ze zich daarin staande houden? ADHD, autisme, hypergevoeligheid, buikpijn, darmklachten, obstipatie, diarree, intoleranties of allergieen, hypergevoeligheid, depressie en uitingen als woede en onrust komen in iedere klas met kinderen voor. Reflux, eczeem, huidklachten, luchtwegklachten, keel-, neus- en oorklachten, infecties zijn veel voorkomende klachten bij kinderen.

We starten met een uitgebreide anamnese en eventueel aanvullende testen (zoals EMB-test) om de oorzaak van de klachten/symptomen te achterhalen.
Hieruit volgt een op maat gemaakt advies/behandelplan.

Of zou je graag orthomoleculaire begeleiding wensen om zwanger te raken?Neem dan contact met me op.

Lieve groet,
Mary-Ann


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *