Over Verstandig Gezond

Welkom

Welkom op m’n site!

Mijn naam is Mary-Ann en na mijn eigen ziekteperiode heb ik m’n weg naar gezondheid bewandeld. Met vallen en opstaan heb ik veel do’s en dont’s geleerd over gezondheid.
Om mijn opgebouwde en herstelde gezondheid te kunnen handhaven, heb ik mijn baan in de financieel juridische wereld achter mij gelaten.
Nu help ik anderen met hun zoektocht naar gezondheid.

Tijdens m’n ziekteperiode voelde ik me niet begrepen in de reguliere gezondheidszorg.
Tevens bleef m’n gezondheid achteruit gaan ondanks de vele medicatie die ik in korte tijd  toegediend heb gekregen.
Na een lange zoektocht naar de antwoorden op mijn klachten en ziekteverschijnselen, heb ik de antwoorden voor mijn herstel naar gezondheid toe, gevonden in de complementaire zorg, met name in de orthomoleculaire therapie.

Met mijn eigen opgedane ervaring en kennis en na het volgen van de opleiding orthomoleculaire voedings- en suppletieadviseur en orthomolecualir kindercoach, help ik nu anderen om gezondheidsklachten bij de bron aan te pakken, in plaats van enkel het bestrijden van symptomen en te werken aan een optimale gezondheid.

Samen op een verstandige manier de verantwoordelijkheid nemen voor jouw gezondheid.

Lieve groet,

Mary-Ann
– Verstandig Gezond –

Neem contact op

Missie & Visie

Verstandig Gezond wil mensen graag helpen om aan hun gezondheid te werken. Zelf weer de regie nemen in hun eigen gezondheid en de verantwoordelijkheid nemen voor hun leven. Werken aan een probleem/klacht/ziektebeeld in plaats van symptoombestrijding.

Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.

 

Neem contact op

Wat is Orthomoleculaire Geneeskunde precies?

Neem contact op

Heb je vragen? Stel ze gerust, ik geef je graag vrijblijvend advies.