Verstandig Gezond Werkwijze

Tijdens een consult bij Verstandig Gezond onderzoeken we hoe je optimale gezondheid kunt behalen door middel van aanpassing van voeding, stressreductie, aanvulling met voedingssupplementen en beweging.

Orthomoleculaire Behandelwijze

Bij Orthomoleculaire Behandelwijzen wordt er verschil gemaakt tussen lichaamseigen stoffen, die het lichaam ondersteunen en het lichaamseigen natuurlijke genezingsproces stimuleren versus lichaamsvreemde stoffen (zoals medicijnen) die een afweerreactie van het lichaam oproepen.
Tijdens de intake, en het invullen van het Anamnese-formulier, zal er gevraagd worden naar uw lichamelijke klachten maar ook naar uw emotionele klachten/gesteldheid. Verder zal er nauwkeurig worden ingegaan wat u aan voeding en drinken nuttigd.
Daarbij is het ook belangrijk of er voedingsmiddelen zijn die u slecht verdraagt.

Door middel van een EMB test kan onderzocht worden of er een tekort en/of overmaat van bepaalde stoffen in het lichaam aanwezig zijn.

Hierna zal er een behandelplan met u opgesteld worden waarin stressreductie, voedingssupplementen, beweging en aanpassing voeding adviezen worden voorgesteld.

Wanneer zijn het innemen van supplementen zeer aan te raden:
– zwaardere toxische belasting, bijv. als je werkt met toxische stoffen;
– verkeerde voeding langdurig gegeten te hebben;
– weer toenemende kans op infectieuze aandoeningen (immuunsysteem);
– na een stress periode.

Meer over Mary-Ann

molcule.jpg
verstandiggezond-consult.jpg

Werkwijze

consult.jpg

Stappenplan

1. Na een eerste contactmoment (telefonisch of schriftelijk) zal er in onderling overleg een afspraak ingepland worden. Ruim vantevoren onvang je een anamneseformulier om in te vullen.
2. Uiterlijk 3 werkdagen, voor de ingeplande afspraak, dient het toegezonden intakeformulier door u ingevuld en geretourneerd te worden.
3. Hierna volgt het intakegesprek. De eerste afspraak duurt ongeveer 1,5 uur. We bespreken het ingevulde intakeformulier en gaan dieper in op eventuele symptomen om de oorzaak van klachten te achterhalen. Tijdens eerste consult kan ook geprikt worden voor de EMB-Test.
4. Er wordt een behandelplan opgesteld met een advies, inschatting van aantal behandelingen/vervolgconsults en eventuele aanvullende onderzoeken/metingen.
5. Betaling volgt direct na het consult. Factuur kan achteraf worden nagezonden per e-mail.
6. We plannen de eventuele vervolgconsults/behandelingen in.
7. Eventuele aanvullende vragen en/of opmerkingen kunnen besproken worden.

verstandiggezond-consult.jpg

Kosten

consult.jpg

Consulten, Paketten, Trainingen e.a. services

Neem contact op

Heb je vragen? Stel ze gerust, ik sta je graag vrijblijvend te woord